این مواد غذایی خون شما را کم می نماید
به گزارش مجله سرگرمی، عادت های غلط غذایی، شرایط را برای ابتلا به کم خونی فراهم می نماید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، بر اساس جدیدترین آنالیز ها، تعیین شده است 20 درصد خانم ها، 50 درصد خانم های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی نمایند.
عادت های غلط غذایی شرایط را برای ابتلا به این بیماری فراهم می نماید و این همان چیزی است که در این مطلب به آن می پردازیم.
آنالیز ها نشان داده اند نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه ترکیب های فنولیک دارند که مانع جذب آهن در دستگاه گوارش می گردد.
زیاده روی در مصرف لبنیات
کلسیم موجود در موادغذایی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر وقتی با منابع غذایی حاوی آهن همراه شوند، هنگام جذب با آهن موجود رقابت می نمایند و جذب این ماده معدنی را به حداقل ممکن می رسانند.
مصرف بیش از حد سویا
سویا ازجمله موادغذایی است که پروتئین دارد و این ترکیب مانع جذب آهن می گردد بنابراین مصرف توام سویا با منابع گوشتی، عادت غذایی غلطی است که زمینه کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد نمود.
مصرف بیش از اندازه منابع اگزالاتی
مواد غذایی مانند اسفناج، ریواس، کرفس، هویج، خیار و جعفری ترکیبی به نام اسید اگزالیک دارند که در دستگاه گوارش با عناصر دو ظرفیتی پیوند می خورد و از جذب آن ها جلوگیری می نماید بنابراین مصرف گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ به عنوان منابع آهن با سبزی های یادشده شرایط بروز کم خونی را فراهم می نماید.
منبع: همشهری آنلاینtafreh.ir: طفره | نگاه نقادانه به اخبار و رویدادهای روزانه
manotosport.ir: ورزش من و تو | مجله خبری و ورزشی، اخبار ورزشی
spaceweb.ir: مجله فضای وب | مجله فناوری های کابردی در گردشگری و مسافرتی